Donateur worden - Stichting Mme Donatilla

Ga naar de inhoud

Donateur worden

Stichting Mme. Donatilla heeft uw financiele hulp nodig om onze doelen te kunnen realiseren.

Wij gaan uit van de volgende drie geldstromen:


  • Voor de grote projecten (waarvoor bedragen vanaf € 5.000,- tot € 100.000,- of meer nodig zijn) worden fondsen aangeschreven.


  • Kleinere projecten proberen we te realiseren met financiële hulp vanuit onze interne netwerken of door een gerichte actie. Het gaat hierbij om al in gang gezette projecten, waar fondsen geen middelen voor beschikbaar stellen, zoals het matrassenproject en het ICT-project van de APADEC-school.


  • Donateurs zorgen voor beperkte financiele middelen om de Stichting overeind te houden. De kosten die gemoeid zijn om "het systeem" in de lucht te houden zijn: de kosten van het hosten van de website, een beperkte bijdrage betalen aan twee bestuursleden om minimaal 1 x per drie jaar de vorderingen van de projecten in Rwanda te controleren (De bijdrage vanuit de stichting voor het bezoek in 2012 was € 1400,-; de resterende kosten van ongeveer € 2000,- werden door de bestuursleden zelf betaald.Vriendelijk vragen we u te helpen bij het vinden van deze middelen door donateur te worden van onze Stichting.

Wij zijn ontzettend blij met elke gift, vele kleintjes worden samen een groot bedrag.
De donateurs worden opgenomen in onze adressenlijst en ontvangen 3 maal per jaar onze nieuwsbrief. Jaarlijks sturen we een herinnering van betaling.

U kunt zich hieronder als donateur aanmelden. Uw bijdrage kan gestort worden op:

NL 12 ABNA 046.51.38.721 t.n.v. St. Mme. Donatilla, ABN-AMRObank Beilen

Alvast ontzettend bedankt!!

Mocht u meer willen weten over de Stichting of de projecten, neem dan gerust contact op met het bestuur van de Stichting Mme Donatilla.Ja, ik meld me aan als donateur:


Terug naar de inhoud